中国在职研究生网 >> >> 正文

在职联考gct英语每日一练4.1

2015-04-01 14:48       来源:中国在职研究生网    http://www.zzyjs.com

英语,是一个全球化通用的语言,虽然现在也有很多人喜欢我们的汉语,但是汉语的文字的难度要远远大于英语,所以国际上暂时还是英语占领领先地位的,所以我们呢要学好英语,对于在职联考gct中也有英语考试的。

日积月累,总会有所进步的。

Literature is a form of art that can be enjoyed without formal instruction. However, people with 1 knowledge of literature may miss a lot 2 reading a novel, short story, poem, play, or 3 . These readers are comparable to the 4 at a football game who watch the game and 5 it without really understanding the complex movements 6 on the field. Although they may enjoy the 7 , many spectators watch only the ball 8 , missing entirely the contribution of other members 9 the total play as well as the intricacies occurring within the game. A person who understands football - 10 better yet, has played the game - is more capable of judging when a team is playing well or 11 and is also likely to enjoy a “good” game more. The same is true of reading literature. Most people have read numerous 12 works, but many do not understand or 13 the author's skill in communication. This book therefore intended to help you learn to 14 attention not only on what happens, but on why it happens and how the author has 15 it - to analyze and evaluate literary works so that you can fully experience and appreciate them.

? A. abundant B. informal C. necessary D. limited

? A. if B. when C. as D. upon

? A. fiction B. poetry C. essay D. art

? A. audience B. spectator C. coaches D. players

? A. dislike B. appreciate C. enjoy D. evaluate

? A. happened B. taken place C. going D. occurring

? A. game B. scene C. work D. art

? A. somewhat B. entirely C. perhaps D. generally

? A. of B. within C. to D. about

? A. but B. even C. and D. or

? A. skillfully B. successfully C. poorly D. wonderfully

? A. athletic B. literature C. football D. literary

? A. realize B. appreciate C. like D. recognize

? A. pay B. call C. draw D. concentrate

? A. narrated B. presented C. maintained D. explained

答案:

  1. D 2.B 3.C 4.B 5.B 6.D 7.A 8.D 9.C 10.D 11.C 12.D 13.B 14.D 15.B

以上就是中国在职研究生网的老师给大家整理的英语方面的考试题目,如果你们还有什么考试方面的问题,可以直接咨询我们的在线老师。

推荐阅读:

在职联考gct考试逻辑每日一练2015.3.31

在职联考gct考试英语每日一练2015.3.27

在职联考gct考试语文每日一练2015.3.31

在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章

相关简章推荐 更多简章

推荐阅读

网友阅读

在职研究生热门专业

  • 专业名称详情
京ICP备05038589号 京公海网安备110108001632北京市海淀区启文培训学校
常年法律顾问 华泰律师事务所 毛亚斌律师