中国在职研究生网 > > 正文

gct英语备考6.12

2015-06-12 14:58       来源:    http://www.zzyjs.com

中山大学在职研究生招生信息网给大家整理的gct英语的联系题。

1.The doctors _______ the medicines to the people in the flood area.

A. distributed

B.packed

C.prayed

D.undertook

2.Much of the news provided by this newspaper is _______, not foreign.

A. domestic

B.strain

C.purchase

D.murder

3.He tried to _______relations with his former wife but he failed.

A. measure

B.maintain

C.shelter

D.reply

4.He _______ to study harder in the future so that he could have more opportunities to find a better job.

A. resolved

B.resorted

C.requested

D.reserved

5.The _______ work continued for more than a week but there was still no sign of the missing boy.

A. research

B.rescue

C.vessel

D.vast

6.Many kinds of animals are believed to have _________ from the earth

A. withdrawn

B.vanished

C.found

D.hung

7.The engineers in this lab spent several weeks _______ their plans for the new bicycle.

A. counting

B.stripping

C.elaborating

D.casting

8.Pine trees are usually believed to _______ cold weather.

A. guard

B.accomplish

C.roar

D.endure

9.Free medical service is _______ to nearly all the college students in China.

A. favorite

B.available

C.convenient

D.average

10.After working for twenty hours without any rest, the doctors were _______.

A. exhausted

B.mounted

C.wrapped

D.restored

参考答案:1.A 2.A 3.B 4.A 5.B 6.B 7.C 8.D 9.B 10.A

祝大家在最后一年的gct考试成功。

推荐阅读:

gct数学考试成功的几个方法

研究生报名时要避开十大误区

怎么调节在职研究生考试失败的情绪

在职读研实用信息
版权声明
    凡本站稿件类型为“原创”的所有文字、图片和音视频等稿件,均为启文教育网版权所有,未经本站协议授权,任何媒体、网站及个人均不得转载或以其它方式发表,违者必究。如需转载,请注明出处。
相关资讯文章
热点推荐简章
热门招生院校
热门招生专业

中国在职研究生网请您关注

  • 微信公众号
    微信公众号
  • 微博关注
    微博关注